نخستين كتابخانه الكترونيك كتابهاي دانشگاهي در كشور با قابليت جستجوي كلمه به كلمه شروع به كار كرد.

به عقيده بسياري از كارشناسان، قرن بيستم،به حق قرن تكنولوژي و IT نامگذاري شده است. در قرن 21 نيز شاهد انقلابي شگرف در اين زمينه خواهیم بود. همزمان با اين پيشرفتها، IT به حوزه نگارشهاي علمي نيز رسيد و شروع به كار كتابخانه هاي الكترونيك امكان دسترسي آسان و سريع به منابع عظيمي از اطلاعات را ميسر كرده است. خلأ چنين حوزه اي در سيستم دانشگاهي ايران از چندي پيش به طور ملموسي قابل درك بود. در اين راستا، دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني تهران با طرح ريزي كتابخانه الكترونيك سعي در برآوردن اين نياز جامعه دانشگاهي داشته است كه پس از پيگيري ها و تلاشهاي مسئولين ذيربط، اين پروژه مهم كه در برگيرنده كتاب هاي آموزشي (Textbook) دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني تهران مي باشد، همزمان با بهار طبيعت به پايان رسيد و آغازگر بهاري نو در عرصه علمي كشور شد. كتابهاي ارزشمند اين مجموعه، در دفتر تدوين و بازنگري كتابهاي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران تأليف و تدوين شده اند. به همت دستاندركاران اين مجموعه و نيز گروههاي تدوين دفتر تدوين و بازنگري كتابهاي آموزشي، طي سال جاري عناوین كتابهاي موجود در كتابخانه الكترونيك به طور چشمگيري افزايش خواهد يافت همچنين با راه اندازي سيستم خريد آنلاين اين كتابخانه، مي توان با دسترسي راحت تر به كتابهاي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران، تا حدودي معضل توزيع كتابهاي مربوطه را مرتفع ساخت.