ترسيم چشم انداز سال 90 دفتر تدوين و بازنگري كتابهاي آموزشي در برنامه 5 ساله اين دفتر

پس از گذشت 10 سال از طرح اوليه تدوين كتابهاي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران و تدوين كتابهاي ارزشمندي چون ارتوپدي، اورولوژي، فيزيولوژي، راديولوژي دهان و فك و صورت و... و نيز كسب جوايز متعدد از جمله كتاب سال جمهوري اسلامي، كتاب سال دانشگاهي، كتاب سال دانشجويي و برگزيده جشنواره هاي ابن سينا و شهيد هدايت، مي توان آينده روشني را براي اين دفتر متصور بود. لازمه تداوم اين روند، داشتن برنامه روشن و مشخص و نيز تحقق پيش نيازهاي اين برنامه مي باشد، كه همه اين لوازم در برنامه 5 ساله دفتر تدوين و بازنگري كتابهاي آموزشي لحاظ شده و با مشاركت بخشهاي مختلف اين دفتر و به سرپرستي آقای دكتر حبيبي به تحرير درآمده است. لازم به ذكر است كه شاخص هاي تعيين شده براي روند پيشرفت اين برنامه با در نظر گرفتن ظرفيتهاي موجود، به دقت مورد كارشناسي قرار گرفته است.