آغاز به كار گروه هاي تدوين كتابهاي قلب و گوارش در حوزه باليني

با عنايت به اهميت وافر دروس حيطه داخلي، و با توجه به پتانسيل هاي موجود در تيم تاليف كتابهاي باليني دفتر تدوين، كتابهاي قلب و گوارش در اولويتهاي كاري اين دفتر قرار گرفتند. تيم تدوين كتاب گوارش كه متشكل از*****نفر است با سرپرستي**********كار خود را با سرفصل بندي مطالب كتاب آغاز كرد. همچنين براي تدوين كتاب قلب نيز******نفر از همكاران دفتر تدوين به سرپرستي*******در نظر گرفته شدند كه پس از طي آموزشهاي لازم كار تدوين اين كتاب را آغاز خواهند كرد. اميد است با توجه به نياز اساسي به اين كتابها از يك سو و تشكيل گروههاي كارآزموده از سوي ديگر، در آينده نزديك شاهد به بار نشستن تلاش اين دوستان و همكاران و انتشار كتابهاي قلب و گوارش باشيم.